Skip to main content
Kör först, betala sen🚦

Räntefri delbetalning

Betala flexibelt när som helst utan någon ränta 🤩

Hos oss erbjuder vi nu räntefri delbetalning genom Resurs Bank. Detta innebär att du kan dela upp betalningen av din körkortsutbildning upp till 24 månader, helt utan ränta.

Det finns inga dolda avgifter, och du har möjlighet att när som helst betala av hela beloppet eller betala mer än det överenskomna månadsbeloppet.

Hur ansöker man och vad krävs?

När du är redo att beställa en utbildning på delbetalning, fyller du i ansökningsformuläret nedan. Vi genomför en snabb kreditprövning och ger dig besked omgående samt kontaktar dig med mer information.

För att kvalificera dig för delbetalning måste du:

 • Vara minst 18 år gammal
 • Inte ha några betalningsanmärkningar
 • Ha varit skriven i Sverige i minst ett år
 • Du betalar en administrationsavgift på 35 kr per månad för delbetalningsplaner 2 månader och över
 • Du betalar uppläggningsavgift för betalningsplanen du väljer
Kompisar kör bil till staden och läser vägskyltar efter ha tagit körlektioner och fått körkort
Amir Shojay
Amir Shojay
31/01/2024
Professionella instruktörer, flexibla scheman och effektiv undervisning. Klarade på första försöket. Rekommenderas starkt!
สาวบิว วนิดา
สาวบิว วนิดา
03/01/2024
Den här körskolan hjälpte mig mycket med mitt körprov. Instruktörerna planerade hela studien noggrant, jag är väldigt glad att jag klarade och tog mitt körkort, fick mer teknisk kompetens och körerfarenhet.
Jimmy Lundgren
Jimmy Lundgren
22/12/2023
Är jättenöjd. Jag gick från att aldrig ha kört bil till att ta körkortet på en kort tid. Arslan är en riktigt bra instruktör som får en att känna sig trygg när man kör.
Keke B
Keke B
21/12/2023
Otroligt lärorik och pedagogiska! Klarade uppkörningen på första försöket efter min tid här! Rekommenderar stark!
Anshrah Musharaf
Anshrah Musharaf
20/12/2023
Fick mitt körkort på första försök. Bästa skola jag kunde ha valt! Tack för all hjälp! 🙂
Ida Curiac
Ida Curiac
14/12/2023
Stort tack till Arslan som fick mig att våga köra bil. Började min praktiska utbildning på din trafik skola, men bytte senare till annan körskola som passade mina nya behov bättre. Dock så hade jag inte varit där jag är idag om jag inte hade kört med Arslan. Han är så lugn, pedagogisk och rolig att köra med! Kan rekommendera alla som aldrig kört innan att börja köra med honom 🙂 gick från att vara otroligt nervös till att köra precis överallt utan problem - Tack Arslan!
Tomas Tsehaye
Tomas Tsehaye
11/12/2023
Trafikskolan av högsta klass. Lärarna och personal så trevliga och lugna. Jag har aldrig känt mig så trygg och säker när jag kör som med dem. Klarade uppkörning från första försöket. Bästa !!!
Ali Ahmed
Ali Ahmed
11/12/2023
I passed my Driving test today. Enrolling in Din TrafiqSkola Partille was a game-changer on my journey to obtaining a driving license. The instructors went above and beyond, not just teaching the mechanics of driving, but instilling a sense of responsibility and confidence. The personalized approach and hands-on training made each lesson valuable, ensuring I was well-prepared for the road test. The School doesn't just teach you to drive; they empower you to be a safe and skilled driver. If you're looking for a driving school that truly invests in your success, Din TrafiqSkola Partille the way to go.
Abdu 9994
Abdu 9994
20/11/2023
Jag hade 3 veckor kvar på mitt teori och jag hittade en körprov tid 2 dagar innan den tar slut. Jag kontaktade receptionen och de fixade en hel planering som passade mig inför körprovet. Och förra veckan klarade jag uppkörningen i hisingen. Jätte tacksam för läraren som hade tålamod på mig och receptionen som var hjälpsam och smidig.
Erik Holgersson
Erik Holgersson
13/11/2023
Duktiga och seriösa, märks att dom bryr sig och gör sitt bästa för att man ska lära sig, stor tumme upp!

Skicka anmälan för delbetalning

Hur fungerar delbetalningen?

När du väljer att dela upp betalningen av din köp hos oss, tillkommer en administrationsavgift av 35kr varje månad som en del av din flexibla betalningsplan.

Din första faktura skickas månaden efter ditt köp, med förfallodatum den sista bankdagen i samma månad, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att planera dina finanser.

För ytterligare flexibilitet, erbjuder vi dig möjligheten att slutbetala ditt konto närhelst du önskar, utan några extra avgifter för tidig återbetalning.

Uppläggningsavgift för din betalningsplan:

Det är bra att känna till att en uppläggningsavgift, som är en engångskostnad, kommer att läggas till på din andra faktura för att täcka initiala administrationskostnader.

 • 2 månader – Gratis
 • 3 månader – 95 kr
 • 6 månader – 195 kr
 • 12 månader – 295 kr
 • 24 månader – 495 kr

För information om fullständiga villkor:

Besök www.resursbank.se eller ring Resurs Banks kundtjänst på telefon 042-38 20 93.

Maila oss

Ring oss

Svarstid

Mån till Fre 09-17

  Körkort på första prov
  90

  *körprov bokade genom skolan

  Timmar Undervisat
  20000

  *statistik från våra föregående elever

  Ratten väntar på dig

  Kom igång med din körkortsresa nu! 🚀

  Se våra utbildningar