Skip to main content
Obligatorisk kurs inför teoriprovet om risker i trafiken 🔑

Boka Riskettan

Riskettan – Viktig Grundsten för Säker Körning 🚦

3 Timmars Kurs | Fokus på Riskmedvetenhet | Obligatorisk för B-Körkort

 

Vår riskettan är en essentiell del i din körkortsresa, designad för att ge dig en djupare förståelse för riskerna i trafiken. Under denna 3-timmars riskettan i vår lärosal täcker vi viktiga teman som påverkan av alkohol och droger på körning, distraktioner, trötthet och hur olika beteenden påverkar säkerheten på vägen.

Riskettan är obligatorisk för alla som ska ta B-körkort och lägger grunden för ett säkert och ansvarsfullt bilkörande. Genom att diskutera realistiska scenarier och aktuell statistik, ger vi dig insikter om hur du kan minska risken för olyckor och bidra till en säkrare trafikmiljö på riskettan hos oss.

Med våra kvalificerade instruktörer får du inte bara teoretisk kunskap, utan också praktiska råd för att hantera olika situationer på vägen. Riskettan är inte bara en kurs, det är en livsviktig investering i din och andras säkerhet på vägen.

Denna riskettan är också perfekt för att förbereda dig inför teoriprovet och ge dig de kunskaper som krävs för att bli en medveten och säker förare. 🤩

🤔 Passar utmärkt för:

 • Kursen är obligatorisk för alla som ska köra teoriprov till B-Körkort
 • Alla som förbereder sig för teoriprovet till B-Körkort
 • De som vill öka sin medvetenhet om trafikrisker
 • Individer som söker en grundlig förståelse för säker körning
 • De som vill bidra till en säkrare trafikmiljö
 • Individer som uppskattar personlig interaktion och möjligheten att ställa frågor direkt till en lärare

📋 Innehåll:

 • Påverkan av alkohol, droger och trötthet på körning
 • Diskussion om distraktionsfaktorer och deras effekter
 • Förståelse för olika trafikbeteenden och deras konsekvenser
 • Genomgång av aktuell trafikstatistik och olycksbenägenhet
 • Praktiska råd för att hantera risker på vägen
 • Undervisning baserad på senaste kursplanerna och körkortsboken
 • Kursen är obligatorisk och giltig i 5 år, måste genomföras före teoriprovet och körprovet för B-körkort

Med över hundratals framgångsrika körkortselever sedan 2008, fortsätter vi att skriva körkortshistorier varje dag 👑

🤩KÖRKORT😍

Grattis bästa Manizha till körkort, grymt jobbat och vi är superglada för din skull!

Tack för att du valde oss som Din Trafikskola i Partille🤗
5 0
🤩KÖRKORT😍

Grattis bästa Trinopoty till körkort, grymt jobbat och vi är superglada för din skull!

Tack för att du valde oss som Din Trafikskola i Partille🤗
6 0
🤩KÖRKORT😍

Grattis bästa Olle till körkort, grymt jobbat och vi är superglada för din skull!

Tack för att du valde oss som Din Trafikskola i Partille🤗
4 0
🤩KÖRKORT😍

Grattis bästa Fawad till körkort, grymt jobbat och vi är superglada för din skull!

Tack för att du valde oss som Din Trafikskola i Partille🤗
5 0
🤩KÖRKORT😍

Grattis bästa Alexander till körkort, grymt jobbat och vi är superglada för din skull!

Tack för att du valde oss som Din Trafikskola i Partille🤗
3 0
🤩KÖRKORT😍

Grattis bästa Linnea till körkort, grymt jobbat och vi är superglada för din skull!

Tack för att du valde oss som Din Trafikskola i Partille🤗
3 0

m
m
13/07/2024
Superbra trafikskola!!! Rekommenderar starkt 😊
Millie Knighton
Millie Knighton
12/07/2024
Alla var mycket trevliga och snälla. Kursen var informerade och tydlig.
Filip
Filip
11/07/2024
Perfekt ställe för att träna upp sig inför körkortet!! De hjälpte mig hela vägen, skön stämning, lärarna är down to earth och de är störtsköna. Klarade mitt prov på första försöket tack vare dem!
Wanida Nopparat
Wanida Nopparat
28/05/2024
Stort tack till Arslan och Musharaf under mina körlektioner. Nu har jag fått mitt körkort på första försöket. Ni är grymma 😊
Fawad Shahid
Fawad Shahid
27/05/2024
I got my driving license this week thanks to Din Trafikskola, and I am thrilled with the experience. From the very first lesson, I knew I was in good hands. My instructor, Musharraf, was incredibly knowledgeable and patient, making me feel at ease behind the wheel. The lessons were well-structured and tailored to my progress (I took 10 lessons). Musharraf bhai provided clear explanations and constructive feedback, helping me improve with each session. The supportive and calm learning environment made a big difference in my confidence. The lessons were well structured and covered everything from basic maneuvers to advanced traffic situations along with the theory. We practiced in various conditions, which prepared me well for the real world. Thanks to the excellent instruction, I passed my driving test on the first try! I highly recommend Din trafikskola to anyone looking for top-quality driving lessons. Their professionalism, personalized approach, and commitment to student success are outstanding. Thank you! for an excellent learning experience!

📌 Utbildningsinformation:

Riskettan som även kallas för Risk 1 eller Riskutbildning 1.
Kurslängd: 3 timmar.
Kursen sker på plats i skolans lokal.

Avbokning eller ändring av handledarkurs eller riskutbildningar måste meddelas till kontoret 3 vardagar innan annars utgår full debitering.

Det är obligatoriskt att ta med legitimation till kursen för att få närvaro. För elever under 18 år krävs ett intyg från vårdnadshavare, som kan erhållas genom att vårdnadshavaren följer med till första lektionen. Man behöver inte ha ett giltigt körtkortstillstånd för att gå Riskutbildningar eller Introduktionskurs.

Våra utbildningar är utformade för att ge dig de bästa förutsättningarna för att bli en säker förare och framgångsrik på körprovet. Boka in dig idag för en effektiv och snabb väg mot ditt körkort.

Kan man delbetala eller betala med faktura?

Du kan välja att delbetala eller betala med faktura genom Klarna hos Körkortsjakten. Observera att priserna för våra utbildningar hos andra betaltjänster kan variera, eftersom dessa tjänster kan ha egna avgifter och eventuellt ränta. Tryck på knappen nedan för att komma åt Delbetalning hos Körkortsjakten.

Delbetalning och 30 dagars faktura med Klarna

Vad gäller det vid avbokningar och giltighetstid på riskutbildningar och introduktionskurs?

Vid avbokningar och återbetalning för våra körlektioner och tjänster, inklusive intensivkursen, gäller följande:

 1. Avbokningar: Avbokning eller ändring av introduktionskurs eller riskutbildningar måste meddelas till kontoret 3 vardagar innan via mail eller telefonsamtal annars utgår full debitering. Vid sjukdom krävs läkarintyg för att få lektionskostnaden tillgodo.
 2. Giltighetstid: Introduktionskurs och Riskutbildningarna är giltiga i fem år från den dag du blir godkänd på den utbildningen som du tar.

Om du väljer att avbryta ditt paket och avsluta din utbildning, förbehåller vi oss rätten att ta ut en administrationsavgift på 10% av återstående körlektioner. Observera att rabatter och förbrukningsmaterial som teorimaterial inte återbetalas. Återbetalning sker från bank till bank och kan ta upp till 30 dagar. Vänligen notera att dessa regler är viktiga för att säkerställa en smidig och rättvis hantering för alla våra elever och skolan. Vi strävar efter att ge flexibilitet där det är möjligt samtidigt som vi upprätthåller en hög standard på vår utbildning. Du kan läsa mer om våra villkor här.

Jag har inte fått min körkortstillstånd än. Kan jag ändå boka kurser?

Du kan boka in dina körlektioner, men ett giltigt körkortstillstånd är obligatorisk för att övningsköra och delta i körlektionerna. Se till att ha ett körkortstillstånd redo innan din första lektion, eftersom övningskörning utan detta inte är tillåten. Du kan ansöka till ett körkortstillstånd här. Man behöver inte ha ett giltigt körtkortstillstånd för att gå Riskutbildningar eller Introduktionskurs.

Hur hanteras mina personuppgifter?

Vi tar din integritet på största allvar och respekterar din integritet. Vi vill därför informera dig om hur vi använder och skyddar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har som kund angående våra personuppgifter vän. Mer kan du läsa om detta på vår Integritetspolicy sida.

Välj en utbildningsresa som hundratals elever redan har litat på. Med vårt höga betyg på 4,5 stjärnor på Google, representerar vi kvalitet och engagemang för varje elevs individuella framsteg. Hos oss får du en skräddarsydd utbildning med fokus på dina unika behov, samtidigt som du stöttas av vårt team av erfarna instruktörer.  Gör din kördröm till verklighet med oss – din resa mot körkortet börjar här! 🚗✨

Ställ en fråga eller skicka en intresseanmälan

Maila oss

Ring oss

Svarstid

Mån till Fre 09-17