Skip to main content
Vad som gäller när du blir elev hos oss 📋

Våra villkor

1. Du accepterar villkoren

Genom att skriva in dig på Din Trafikskola Partille AB blir du kund och användare av våra tjänster och accepterar därmed dessa avtalsvillkor. Din Trafikskola Partille är ägare till denna hemsida.

2. Mindreårig

Om du är under 18 år måste du enligt lag ha dina föräldrars eller annan förmyndares samtycke för att gå med på våra avtalsvillkor. Innan inskrivning kan det ske att du måste kunna uppvisa för trafikskolan ett skriftligt intyg undertecknat från dina vårdnadshavare/förmyndare, om samtycket inte kan skaffas på annat godtagbart sätt.

3. Personligt konto som du får av oss

Din Trafikskola Partille AB är inte ansvariga för eventuell skada som uppstått om någon annan utomstående loggar in och använder ditt konto. Som kund har du tillgång till Trafikskola Online och dess tjänster under hela din utbildning. Ditt konto är personligt. Inloggning och lösenord skall användas av dig, du har själv ansvar för att skydda detta.  Din Trafikskola Partille AB förbehåller sig rätten att stänga av kontot vid missbruk av tjänsten.

4. Dina personuppgifter

Vi tar din integritet på största allvar och respekterar din integritet. Vi vill därför informera dig om hur vi använder och skyddar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har som kund angående våra personuppgifter vän. Mer kan du läsa om detta på vår Integritetspolicy sida.

5. Priser

Aktuella priser hittar du på vår webbplats. Priserna kan komma att ändras under utbildningens gång, det påverkar dock inte redan betalda paket. För att kunna tillgodoräkna sig rabatterna i våra startpaket krävs förskottsbetalning. Vi tar emot betalningar via Kortbetalning, Bankgiro och Swish. Efter godkänt kunskapsprov samt förarprov återbetalas eventuellt återstående saldo i sin helhet.

6. Betalning

Din Trafikskola Partille tillämpar betalningsformen i förskott. Det innebär att du betalar på plats i receptionen eller via e-handel innan kursen, personligen eller genom att köpa något av våra rabatterade paket. Rabatten kan inte dras av i efterhand. För att kunna tillgodoräkna sig rabatterna i våra paket krävs förskottsbetalning. Efter godkänt kunskapsprov samt förarprov återbetalas eventuellt återstående saldo i sin helhet.

Hos oss kan du välja på följande betalningsalternativ:

 • Faktura (Bankgiro eller Swish)
 • Klarna
 • Swish
 • Kortbetalning
 • Delbetalning genom Resurs Bank eller Klarna

Kortbetalning med VISA eller Mastercard

Kortbetalning tillhandahålls av NETS, Stripe E-Handel eller Klarna och sker genom att kontokortsnumret krypteras och transporteras direkt till banken. NETS, Stripe och Klarna använder standarden SSL som är bland de säkraste systemen för e-handelstransaktioner. Detta innebär att ingen obehörig kan få tillgång till dina kontokortsuppgifter. Mer info kan hittas på

Alla dina köpta körlektioner eller tjänster gäller i 6 månader. Om du inte har använt dem, förlorar alla dina köpta tjänster eller körlektioner sin giltighet 6 månader efter den dag du köper dem.

 

7. Avbokningsregler

Avbokning eller ändring av körlektioner måste meddelas till kontoret genom mail eller telefonsamtal 1 vardag innan, senast kl 12:00. Annars utgår full debitering! Sjukdom skall alltid styrkas med läkarintyg för att elev skall få lektions/kurskostnad tillgodo. Avbokning på annat sätt godkänns Ej!

Om elev väljer att bryta sitt paket och avbryta sin utbildning, förbehåller Din Trafikskola Partille AB sig rätten att ta ut en administrationsavgift á 10 % för återstående körlektioner, notera att eventuella rabatter samt Förbrukningsmaterial som teorimaterial och körkortsfrågor återbetalas ej.  Gratis återbetalning från bank till bank och kan ta upp till 30 dagar. Transaktionsavgifter som tas av betaltjänster kan inte återbetalas. Endast belopp mottagen kan återbetalas.

Personer betalar själv fraktkostnaden för den returnerade varan om det är fysisk aterial. Vid fel i varan återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt levererade varan förutsatt att vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid.

Handledarkurs/Riskutbildningar:

Avbokning eller ändring av handledarkurs eller riskutbildningar måste meddelas till kontoret 3 vardagar innan annars utgår full debitering! Sjukdom skall alltid styrkas med läkarintyg för att konsumenten skall få lektions/kurskostnad tillgodo. Avbokning på annat sätt godkänns ej

O.B.S

 • Avbokning av körlektion på lördagar, söndagar eller måndagar skall ske senast fredagen före.
 • Vid avbokning gällande lektion dagen efter röd dag skall avbokningen ske innan helgdagen inträffar.
 • Om din lärare får förhinder kommer skolan att i första hand ersätta med en annan lärare. Om detta inte är möjligt då avbokas din lektion.

8. Upphovsrätt och nyttjanderätt

Allt material är skyddat av lagen om upphovsrätt.

9. Ångerrätt E-Handel

Ångerrätt e-handel
Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Enligt 4 § i denna lag gäller inte ångerrätten distansavtal om bland annat:

 • En tjänst och fullgörandet har påbörjats med konsumentens samtycke under ångerfristen, till exempel abonnemang.
 • En vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal.
 • En förseglad ljud- eller bildupptagning eller ett förseglat program och förseglingen har brutits.

Ångerrätt gäller inte företag, samt endast om varan är i väsentligen oförändrat skick. Detta innebär att produkten skall kunna säljas som ny till nästkommande kund, utan att denne reagerar på att produkten ser använd ut. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. För att undvika problem när du vill utnyttja ångerrätten, tag kontakt med kundtjänst innan du skickar tillbaka varor.

Ångerrätten omfattar inte varor som inhandlas på våra skolor, utan avser endast e-handel.
Vid åberopande av ångerrätt:

 • Meddela vår kundtjänst inom 14 dagar från det att du har mottagit beställningen eller del av den att du avser utöva din ångerrätt.
 • Returnera varan komplett i produktkartong, om möjligt med ursprungligt emballage, snarast efter att du meddelat oss om att avtalet frånträds. Annat ytteremballage går givetvis bra det också, så länge som varan inte riskerar att skadas i transport
 • Bifoga kontouppgifter för återbetalning. Återbetalning sker inom 30dagar från det att varan mottagits av oss.
 • Varan ska vara komplett. Detta innebär att alla tillbehör ska finnas med i returen.

Vi förbehåller oss rätten att debitera självkostnadspris för de saknade delarna i de fall returen ej är komplett. Vi löser ej ut paket mot postförskott. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten. Transaktionsavgifter som tas av betaltjänster kan inte återbetalas. Endast belopp mottagen kan återbetalas.

Privatperson, som utnyttjar sin ångerrätt, betalar själv fraktkostnaden för den returnerade varan. Vid fel i varan återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt levererade varan förutsatt att vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid.

10. Friskrivning från ansvar

Din Trafikskola Partille AB tar inte ansvar för avgifter som kan tillkomma vid påminnelse eller inkassokrav om kunden ej uppgett rätt adress eller uppdaterat oss med rätt uppgifter.

11. Ändringar av dessa avtalsvillkor

Avtalsvillkoren kan komma att ändras under körkortsutbildningen. Då kommer detta att aviseras på vår webbsida. Ett godkännande av avtalsvillkoren via Trafikskola Online eller signering, anses att kunden accepterat avtalet.

12. Vid eventuell tvist

Din Trafikskola Partille AB kommer göra allt för att du som kund skall bli nöjd. Skulle vi misslyckas med detta skall du som kund i första hand vända dig till skolans ansvarig på Din Trafikskola Partille AB. I annat fall skall du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden. (ARN.se)

Körkort på första prov
90

*körprov bokade genom skolan

Timmar Undervisat
20000

*statistik från våra föregående elever

Ratten väntar på dig

Kom igång med din körkortsresa nu! 🚀

Se våra utbildningar