Skip to main content
Klara din körkortsresa med oss😉

Vanliga frågor

Hur kan jag delbetala?

Hos oss kan du betala alla dina köp genom Klarna som erbjuder delbetalning. För att betala genom Klarna väljer du Klarna i kassan. Du kan betala direkt, inom 30 dagar eller uppdelat över en längre tid.

Du kan även välja att delbetala räntefritt upp till 24 månader hos oss genom vårt samarbete med Resurs Bank. Tryck på knappen nedan för att läsa mer och ansöka.

Räntefri delbetalning

Vad för språk talar våra lärare?

Våra lärare kan undervisa i Svenska, Engelska, Norska, Urdu, Hindi och Punjabi.

Vad gäller det för villkor kring avbokningar?

Avbokning eller ändring av körlektioner måste meddelas till kontoret genom mail eller telefonsamtal 1 vardag innan, senast kl 12:00. Annars utgår full debitering! Sjukdom skall alltid styrkas med läkarintyg för att elev skall få lektions/kurskostnad tillgodo. Avbokning på annat sätt godkänns Ej!

Om elev väljer att bryta sitt paket och avbryta sin utbildning, förbehåller Din Trafikskola Partille AB sig rätten att ta ut en administrationsavgift á 10 % för återstående körlektioner, notera att eventuella rabatter samt Förbrukningsmaterial som teorimaterial och körkortsfrågor återbetalas ej.  Gratis återbetalning från bank till bank och kan ta upp till 30 dagar.

Handledarkurs/Riskutbildningar:

Avbokning eller ändring av handledarkurs eller riskutbildningar måste meddelas till kontoret 3 vardagar innan annars utgår full debitering! Sjukdom skall alltid styrkas med läkarintyg för att konsumenten skall få lektions/kurskostnad tillgodo. Avbokning på annat sätt godkänns ej

O.B.S

 • Avbokning av körlektion på lördagar, söndagar eller måndagar skall ske senast fredagen före.
 • Vid avbokning gällande lektion dagen efter röd dag skall avbokningen ske innan helgdagen inträffar.
 • Om din lärare får förhinder kommer skolan att i första hand ersätta med en annan lärare. Om detta inte är möjligt då avbokas din lektion.

För mer information om villkor, läs vår villkor sida och du är välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Hur går det till med betalning?

Din Trafikskola Partille tillämpar betalningsformen i förskott. Det innebär att du betalar på plats i receptionen eller via e-handel innan kursen, personligen eller genom att köpa något av våra rabatterade paket. Rabatten kan inte dras av i efterhand. För att kunna tillgodoräkna sig rabatterna i våra startpaket krävs förskottsbetalning. Efter godkänt kunskapsprov samt förarprov återbetalas eventuellt återstående saldo i sin helhet.

Hos oss kan du välja på följande betalningsalternativ:

 • Bankgiro
 • Kortbetalning
 • Swish

Alla dina köpta körlektioner eller tjänster gäller i 6 mån. Om du inte har använt dem, förlorar alla dina köpta tjänster eller körlektioner sin giltighet 6 mån efter den dag du köper dem.

För mer information om villkor, läs vår villkor sida och du är välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Hur ska jag utnyttja en rabatt?

Alla rabatter som gäller i sina perioder kan utnyttjas genom att kontakta vår kundtjänst eller på vår reception. Rabatter kan inte dras av i efterhand. För att kunna tillgodoräkna sig rabatterna i våra startpaket krävs förskottsbetalning.

Vad är en dubbellektion?

En dubbellektion är precis så som det låter. Hos oss bokar vi endast dubbellektioner när det gäller körlektioner. Du får 80 minuters intensiv och fördjupad undervisning för en effektivare inlärningsupplevelse. Alltså om man bokar en 20st körlektionspaket blir det 10 tillfälle där du kommer till körskolan. Varje gång du är på skolan blir det 2 körlektioner x 40 min.

Vart börjar körlektioner?

Dina körlektioner börjar alltid från skolans lokal. Se till att vara i skolan på tid. Om dörren är låst till receptionen ska du vänta utanför så kommer läraren att hämta upp dig. Tryck här för att se adressen i Google Maps.

Jag har inte fått min körkortstillstånd än. Kan jag ändå boka utbildningar?

Du kan boka in dina körlektioner, men ett giltigt körkortstillstånd är obligatorisk för att övningsköra och delta i körlektionerna. Se till att ha ett körkortstillstånd redo innan din första lektion, eftersom övningskörning utan detta inte är tillåten. Du kan ansöka till ett körkortstillstånd här. Introduktionskurs (handledarkurs), Riskettan och Risktvåan kan genomföras utan att man har ett giltigt körkortstillstånd.

Hur länge gäller mina körlektioner efter köp?

Alla körlektioner är giltiga i 6 månader från inköpsdatumet, vilket ger dig gott om tid att utnyttja dem. Dessutom är det fördelaktigt att inte skjuta upp saker. Mer om våra villkor kan du läsa här.

Finns det någon garanti på att jag kommer klara min körprov?

Att klara körprovet är en process som i hög grad beror på elevens egen insats och engagemang. Hos oss får du allt stöd och de resurser som behövs för att utvecklas och växa som förare. Vi är här för att vägleda och ge dig de bästa förutsättningarna, men i slutändan är det ditt ansvar att applicera dessa kunskaper under provet.

Det är värt att nämna att 90% av våra elever som bokar sitt körprov genom vår skola, lyckas på första försöket. Detta resultat visar på styrkan i vår utbildningsmetodik samt betydelsen av elevernas engagemang och hårt arbete. Medan vi kan erbjuda den kunskap och den övning som krävs, är det din tillämpning av dessa färdigheter under provet som är avgörande.

Varje elevs körkunskaper och lärandeprocess är unik, och även om en körskola kan ge dig de verktyg och den utbildning du behöver för att bli en bra förare, är det slutligen ditt ansvar att tillämpa dessa kunskaper under provet. Dessutom kan det vara så att vissa elever behöver mer praktisk övning eller teoretiskt lärande än andra innan de är redo för provet. Att klara ett körprov beror på en kombination av faktorer, inklusive din körskicklighet, kunskap om trafikregler, och förmåga att hantera stress och oväntade situationer på vägen.

Kom ihåg att varje körprov är en unik upplevelse och framgång kommer med tålamod och ihärdighet. Vi är här för att stötta dig på din resa, och ser fram emot att vara en del av din framgång. Även om det inte finns någon absolut garanti för att klara körprovet efter dina utbildningar hos oss, kan din dedikation och hårda arbete ge dig den bästa möjliga chansen att lyckas. Var positiv, fokuserad och fortsätt att öva – din ansträngning lönar sig i slutändan och vi finns här för dig. 🤗

I vilka övningsområden kör man?

Det beror på var du befinner dig i din studieplan. Vi anpassar våra övningsområden så att de optimalt stödjer elevernas framgång med sina övningsmoment. Våra övningsområden sträcker sig över Partille, Göteborg och Hisingen, för att erbjuda en mångsidig körupplevelse. När det kommer till körprov, förbereder vi våra elever för att lyckas oavsett plats. Även om vi tränar efter och primärt bokar körprov i Hisingen, är målet att våra elever ska känna sig trygga och redo för provet var de än tar det.

Ställ en fråga eller skicka en intresseanmälan

Maila oss

Ring oss

Svarstid

Mån till Fre 09-17


  Körkort på första prov
  90

  *körprov bokade genom skolan

  Timmar Undervisat
  20000

  *statistik från våra föregående elever

  Ratten väntar på dig

  Kom igång med din körkortsresa nu! 🚀

  Se våra utbildningar